Tel. 0114-683030 | info@bormstaal.com

Het bedrijf

Kwaliteit en leveringen volgens afspraak staan bij Bormstaal hoog in het vaandel.

Sinds 1986 is Bormstaal BV te Kloosterzande, Zeeuws-Vlaanderen uitgegroeid van een lokale eenmanszaak tot een professionele en regionaal ijzersterke onderneming in Zeeland.
Voor Bormstaal en haar medewerkers is de klant koning. Door de flexibele instelling worden spoedopdrachten altijd tijdig geleverd. Mede omdat Bormstaal een constante voorraad heeft in metalen platen en constructiedelen in o.a. sendsimir verzinkt, rvs, zincorr, aluminium etc. Wij werken met eigen vervoer en kunnen op de afgesproken tijd op locatie leveren.
Bormstaal beschikt over een zeer groot machinepark met een verscheidenheid aan hoogwaardige apparatuur, o.a. kantbank 13mtr, lasersnijden, waterstraalsnijden, plasmasnijden, autogeensnijden walsen, en ponsen. Hierdoor is iedere specifieke opdracht snel en conform afspraak uit te voeren.

Wij leveren perfect tot extreem plaatwerk:

  • in alle vormmogelijkheden mogelijk
  • met extreme precisie en detaillering
  • 2- en 3-dimensionaal gesneden
  • staal gesneden tot 200 millimeter dikte
  • en snijden alle metalen, steen en kunststof

 

In ons dagelijks werk zijn kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid vaste begrippen. De hoge kwaliteitseisen die onze klanten stellen, worden gerealiseerd door onze goed opgeleide medewerkers, die continue worden bijgeschoold.
Bormstaal is door DNV als bedrijf VCA gecertificeerd. Van Lloyd’s Register hebben wij een verklaring voor het herwaarmerken van materialen.
Onze klanten in Zeeland, Brabant en België weten dit te waarderen en maken juist daarom graag gebruik van onze diensten. Als u overweegt om speciaal werk uit te besteden dan bent u bij Bormstaal in Zeeland aan het juiste adres.

Certificaten:
Wij beschikken over de volgende certificaten.

Cert 2020

EN1090-1 Certificaat

Certificaat Herwaarmerken G0304

Certificaat VCA* 2017/6.0