Tel. 0114-683030 | info@bormstaal.com

Staal

Bent u op zoek naar een kwaliteitsstaalhandel waar u staal kunt kopen voor uw project? Zoek dan niet verder dan Bormstaal! Bij ons staan kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid constant voorop. Of u nu staal bij ons komt kopen, of het laat bewerken door te lasersnijden, ponsen of walsen – kwaliteit en snelle levering zijn te allen tijde belangrijk. Lees snel verder waar wij u mee van dienst zijn.

Staal kopen bij een gecertificeerd bedrijf

In onze voorraad vindt u verschillende staalsoorten om te kopen. Hiermee vindt u voor iedere toepassing altijd het juiste materiaal. Ongeacht of de materialen bewerkt of onbewerkt zijn, u bent altijd gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit. Dit wordt onder andere gewaarborgd door onze goed opgeleide medewerkers die continu worden bijgeschoold. Daarnaast is Bormstaal ook een VCA-gecertificeerd bedrijf. Dit houdt in dat wij van Lloyd’s Registeren een verklaring hebben gekregen voor het herwaarmerken van materialen. Kies dus voor een kwaliteitsstaalhandel om onbewerkt staal te kopen, of het te laten bewerken door te lasersnijden, walsen of ponsen.

Waar schakelt u onze experts voor in?

Eigenlijk is het mogelijk om onze experts voor allerlei bewerkingen van materialen zoals rvs, aluminium en staal in te zetten. Het is dus niet alleen mogelijk om staal bij ons te kopen, maar wij kunnen het ook voor u lasersnijden, ponsen of walsen. Dit is allemaal mogelijk door ons grote machinepark met een verscheidenheid aan hoogwaardige apparatuur. Zo is het door staal te walsen mogelijk om platen en folies of buizen en pijpstukken te maken. Door staal te ponsen creëren we gaten die in principe elke gewenste vorm en afmetingen kunnen hebben. Echter kan dit resultaat ook behaald worden door staal te lasersnijden. Bormstaal levert het volgende voor u:

  • Enkelstuks fabricage
  • Klein- en grootseriewerk
  • Montage- en laswerk
  • Diverse constructiewerken

 

Vraag een ijzersterke offerte aan voor uw project

Staat u aan de vooravond van een project en wilt u graag weten welke kosten u moet ramen? Of dreigt uw project vertraging op te lopen doordat bepaalde materialen niet of incorrect geleverd zijn? Ongeacht de situatie, stuur een e-mail naar info@bormstaal.com. Wij stellen graag een ijzersterke offerte met scherpe prijzen voor het kopen, lasersnijden, walsen of ponsen van staal voor u op. Bekijk ook zeker onze recente projecten voor een kijkje in onze keuken.