Tel. 0114-683030 | info@bormstaal.com

RVS

Rvs laten snijden, ponsen of walsen – het zijn werkzaamheden die u het liefste overlaat aan een ijzersterke partner. Wij zijn een specialist in de bewerking van rvs, zowel in kleine als grote hoeveelheden. Wilt u rvs laten lasersnijden, ponsen of walsen voor uw project? Dan maken we graag alles op maat voor u, óók de offerte! Geniet van onze snelle levering en zorg ervoor dat uw project volledig op rolletjes loopt, zelfs bij een spoedopdracht.

Uw partner om rvs te laten snijden, ponsen of walsen

Ongeacht het materiaal wat u wilt laten bewerken, bij ons is het beschikbaar voor u. Door een combinatie van een zeer groot machinepark en een constante voorraad aan metalen platen en constructiedelen leveren wij uw bestelling snel én kwalitatief op. Reken op ons voor onder andere enkelstuks fabricage, klein- en grootseriewerk en diverse constructie-, montage- en laswerken. Bij ons kunt u echter niet alleen terecht voor rvs, ook andere soorten plaatwerk laat u bij ons lasersnijden, ponsen en walsen!

Reken op onze uitstekende dienstverlening

Door onze flexibele instelling zijn we in staat om u een uitstekende dienstverlening aan te bieden. Wilt u graag uw rvs of ander materiaal laten lasersnijden, walsen of ponsen, dan zorgen we dat het zo snel mogelijk bij u of uw werkplaats is om verder te gaan met het project. Bij Bormstaal werken we met vervoer dat we in ons eigen beheer hebben, wat ertoe leidt dat we snel en adequaat leveren. Bovendien zijn we werkzaam in meerdere sectoren, zoals:

  • De (petro)chemische industrie
  • De scheepvaart en scheepsbouw
  • De meubelindustrie
  • De auto-industrie
  • De bouw

 

Bekijk het portfolio met meerdere van onze recente projecten.

Vraag een offerte op maat aan voor uw project

Bormstaal is tevens dé staalhandel in Zeeland voor al uw materiaalwensen. Naast verschillende soorten staal onbewerkt aanschaffen, is het ook mogelijk om uiteenlopende materialen zoals rvs te laten lasersnijden, walsen of ponsen. Vraag een op maat berekende offerte aan door te mailen naar info@bormstaal.com met al uw wensen en specificaties. Dan zorgen wij ervoor dat u met een scherpe prijs uw ijzersterke materiaal snel beschikbaar heeft voor uw project.