Tel. 0114-683030 | info@bormstaal.com

Uw betrouwbare staalhandel in Zeeland

Alle projecten op maat gemaakt Snel en conform afspraak uitgevoerd Plaatwerk en constructiedelen op voorraad

Bormstaal is dé staalhandel voor de regio Zeeland, Noord-Brabant en Vlaanderen. Kwaliteit en levering volgens afspraak staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom garanderen we u ook dat spoed- en reguliere opdrachten altijd tijdig worden geleverd met ons eigen vervoer. Of u nu alleen onbewerkt staal wilt kopen voor een groot project, of materialen wilt laten bewerken voor uw doe-het-zelf klus – wij zijn de ijzersterke specialist voor u.

Geniet van uitstekende service bij onze staalhandel Zeeland

Naast dat u voor ontelbaar veel soorten staal terecht kunt bij ons, voeren wij ook graag alle bewerkingen aan bijvoorbeeld plaatwerk voor u uit. Denk hierbij aan laser-, water- plasma- en autogeensnijden, maar ook aan het walsen en ponsen van andere materialen zoals rvs. Dit doen wij aan de hand van de hoogwaardige kwaliteitsmachines in ons uitgebreide machinepark. Onze gecertificeerde staalhandel in Kloosterzande, Zeeland, is letterlijk van alle markten thuis.

Bekijk onze projecten

 

 
Fontein Hulst

 

 

 
Station Kraaiennest, Amsterdam

 

 

 
RVS verloopstuk

 

Neem contact op voor de mogelijkheden

Het is mogelijk om al uw vragen te stellen aan de gespecialiseerde medewerkers van onze staalhandel in Zeeland. Stuur een e-mail naar info@bormstaal.com of bel naar de vestiging in Kloosterzande. We informeren u graag aan de hand van uw wensen en maken graag een offerte op maat voor u op.