Profielwalsen in Zeeland

Voor werkzaamheden met profielwalsen kunt u prima terecht bij Bormstaal in Kloosterzande, Zeeland. Sinds 1986 zijn wij uitgegroeid van lokale eenmanszaak tot een professionele, ijzersterke onderneming. Wij beschikken over een zeer groot machinepark met een verscheidenheid aan hoogwaardige apparatuur, zoals onze profielwalsen. Hierdoor wordt u altijd snel en volgens afspraak geholpen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld laser-, waterstraal- en plasmasnijden.

Profielwalsen in verschillende diameters voor uw project in Zeeland

Met behulp van onze profielwalsen (zowel CNC als conventioneel) kunnen we buizen en profielen walsen in verschillende diameters voor uw project in Zeeland. We beschikken over verschillende profielwalsen waarmee tot maximaal UNP 200 en 5″ buis gebogen kan worden. Het profielwalsen wordt uitgevoerd op bijna alle voorkomende ferro- en non-ferro metalen zoals staal, koper en messing, maar ook aluminium en titanium. Hiermee worden allerlei soorten ringen, leidingen, spiralen, leuningen, hekwerk en leuningwerk gefabriceerd. Met ons uitgebreide machinepark leveren we voor onder andere de (petro)chemische industrie, scheepvaart en scheepsbouw, meubel- en auto-industrie en bouwbedrijven de volgende diensten:

  • Enkelstuks fabricage
  • Klein- en grootseriewerk
  • Montagewerk & laswerk
  • Diverse constructiewerken

Neem contact met ons op

Heeft u een opdracht in Zeeland waarvoor u een specialist in profielwalsen zoekt? Dan kunt u rekenen op onze professionaliteit. Onze goed opgeleide medewerkers worden continue bijgeschoold. Verder zijn wij VCA-gecertificeerd en hebben wij een verklaring voor het herwaarmerken van materialen. Neemt contact op met onze vestiging in Kloosterzande door te bellen naar 0114-683030 of door een e-mail te sturen naar info@bormstaal.com. We leggen u graag alle mogelijkheden uit!