Tel. 0114-683030 | info@bormstaal.com

Aluminium snijden en walsen in Zeeland

Alle projecten op maat gemaakt Snel en conform afspraak uitgevoerd Plaatwerk en constructiedelen op voorraad

Voor ieder project met betrekking tot aluminium snijden of walsen in regio Zeeland, vindt u in ons een ijzersterke partner. Met een verscheidenheid aan apparatuur is het mogelijk om ieder materiaal in de gewenste afmetingen op te leveren. Of u nu één of honderden aluminium platen nodig heeft, wij staan voor u klaar met een flexibele instelling om uw project tot een succes te maken.

Uw aluminium laten snijden en walsen met hoogwaardige apparatuur in Zeeland

Bij Bormstaal in Kloosterzande hebben we een constante voorraad metalen platen en constructiedelen. Hierdoor is het vrijwel altijd mogelijk om uw aluminium op korte termijn te laten lasersnijden of walsen. Wij beschikken hiervoor over zowel CNC als conventionele profielwalsen. Wilt u graag een andere bewerking aan uw materiaal uit laten voeren? In ons zeer grote machinepark wordt uw specifieke opdracht snel en conform de afspraken uitgevoerd. Dankzij onze hoogwaardige apparatuur laat u aluminium en ander plaatwerk waterstraal-, plasma-, autogeen- en lasersnijden, walsen of ponsen voor uw project in regio Zeeland.

Bekijk onze projecten

Fontein Hulst

Station Kraaiennest, Amsterdam

RVS verloopstuk

Bij welk project mogen wij u helpen?

U bent welkom bij onze staalhandel in Kloosterzande voor onderbouwd advies en ijzersterk snijwerk voor ieder project. Wij leveren onder andere enkelstuks fabricage, klein en groot seriewerk, montage- en laswerk en diverse constructiewerken. Geen enkele opdracht is voor ons te groot of te klein. Bij Bormstaal beperken wij ons tevens niet tot één industrie. Als professionele en ijzersterke onderneming leveren wij maatwerk in regio Zeeland bij het lasersnijden en walsen van aluminium voor onder andere:

  • De (petro)chemische industrie
  • De scheepvaart en scheepsbouw
  • De meubelindustrie
  • Bouwbedrijven

Vraag een scherpe offerte op maat aan

Staat u aan de vooravond van een project in Zeeland en wilt u graag een offerte op maat aanvragen voor het laten lasersnijden of walsen van aluminium? Stuur ons een e-mail via info@bormstaal.com of bel naar 0114-683030 en geef de specificaties van uw opdracht door. Wij zorgen dan voor een scherpe berekening voor uw project. Bekijk ook eens onze projecten die we onlangs hebben uitgevoerd voor uiteenlopende opdrachtgevers.