Tel. 0114-683030 | info@bormstaal.com

Aluminium snijden

Alle projecten op maat gemaakt Snel en conform afspraak uitgevoerd Plaatwerk en constructiedelen op voorraad

Voor ieder project met betrekking tot aluminium lasersnijden of walsen, vindt u in Bormstaal een ijzersterke partner. Met een verscheidenheid aan apparatuur is het mogelijk om ieder materiaal in de gewenste afmetingen op te leveren. Of u nu één of honderden aluminium platen nodig heeft, wij staan voor u klaar met een flexibele instelling om uw project tot een succes te maken.

Uw aluminium laten lasersnijden en walsen met hoogwaardige apparatuur

Bij Bormstaal hebben we een constante voorraad metalen platen en constructiedelen. Hierdoor is het vrijwel altijd mogelijk om uw aluminium op korte termijn te laten lasersnijden of walsen als dat nodig is. Wilt u graag een andere bewerking aan uw materiaal uit laten voeren? Wij beschikken over een zeer groot machinepark zodat specifieke opdrachten snel en conform afspraak uitgevoerd worden. Wij beschikken over hoogwaardige apparatuur waarmee het mogelijk is om aluminium en ander plaatwerk te waterstraal-, plasma-, autogeen- en lasersnijden. Ook het walsen en ponsen van aluminium is mogelijk.

Bekijk onze projecten

Fontein Hulst

Station Kraaiennest, Amsterdam

RVS verloopstuk

Bij welk project mogen wij u helpen?

U bent welkom voor onderbouwd advies en ijzersterk snijwerk voor ieder project bij onze staalhandel in Zeeland. Wij leveren onder andere enkelstuks fabricage, klein- en grootseriewerk, montage- en laswerk en diverse constructiewerken – geen enkele opdracht is te groot of te klein. Bij Bormstaal beperken wij ons tevens niet tot één industrie. Als professionele en regionaal ijzersterke onderneming leveren wij maatwerk door het lasersnijden en walsen van aluminium voor onder andere:

  • De (petro)chemische industrie
  • De scheepvaart en scheepsbouw
  • De meubelindustrie
  • Bouwbedrijven

Vraag een staalharde offerte op maat aan bij ons in Kloosterzande

Staat u aan de vooravond van een project en wilt u graag een offerte op maat aanvragen? Stuur ons een e-mail op info@bormstaal.com en geef de specificaties van uw opdracht door. Dan zorgen wij voor een scherpe berekening voor uw project. Bekijk op de website onze projecten die we onlangs hebben uitgevoerd voor uiteenlopende opdrachtgevers.